Sophie Monk mellbimbója kitüremkedett

Őrjítő fotók: Szétcsúszott a fürdőruci az énekesnő kerek cickóin!

Vadító bikiniben érkezett a strandra a minap a gyönyörű Sophie Monk - Már ettől a látványtól is megőrültek a pasik, ám a szőke szépség egyéb, akaratlan meglepetést is tartogatott...

Sophie Monk cicijéről lecsúszott a fürdőruha! képgaléria

2009.09.30 11:00ma.hu

Az ausztál énekesnő és színésznő nemcsak tehetségével, de külsejével is szép sikereket arat.

A meztelen fotók nem állnak messze tőle, de a legintimebb részeket azért rafináltan eltakarja - ahogyan tette a PETA állatvédő szervezet hirdetésén is, ahol egy csomó chili paprika közé fekve fotózták...

Sophie szívesen pózol - Fotó: topnews.in

Most azonban minden bizonnyal nem félakt lesifotók jártak a fejében, amikor lazítani indult a strandra.

Sophie Monk merész, testét alig takaró fekete fürdőruhát választott, ami önmagában is nagyon erotikus látványt nyújtott.

A csinos sztár azonban nem vette észre, hogy fürdőzés közben egyik melléről lecsúszott az a fránya pánt, teljes rálátást engedve a csupasz keblére!

Az eredetileg angliai születésű Sophie Monk egyébként először a Popstars című ausztál sorozatban tűnt fel, a szereplőknek egy új lányzenekart kellett összehozniuk.

A szőkeséget is beválasztották a szerencsések közé, s létrejött a Bardot nevű együttes. Sophie azonban nem sokáig maradt együtt a tagokkal, szólókarriert építette.

Első saját kislemeze az Inside Outside volt, majd 2003-ban megjelentette a Calendar Girl című albumot.

Színészként is megállja a helyét, mert bár karrierje kisebb szerepekkel indult, idén már hat filmben kínáltak neki lehetőséget.

Nézze meg a "hidegrázós cicivillantást"!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.