Forró vörös ruhában domborított Blake Lively

Fél cicije kilógott- A színésznő merész dekoltázsába bámultak!

Egyértelműen Blake Lively érkezett a legforróbb és legszexisebb ruhában az idei - Emmy Awards 2009 díjkiosztó gálára. A kíváncsi tekintetek egyből Blake merész és kihívó dekoltázsára tapadtak!

Blake Lively dögös dekoltázsa az Emmy Awards 2009-en! képgaléria

2009.09.21 16:15ma.hu

Az idei Emmy Gála is tartogatott sok erotikus látnivalót az éhes szemeknek és a színésznők természetesen idén is kitettek magukért!

Blake Lively forró vörös ruhája vitte a prímet!

Blake Lively dögös dekoltázsa az Emmy Awards 2009-en!

A színésznő különben édesanyja és édesapja is színész, sőt két bátyja és két nővére is megfordult már a szórakoztatóiparban.

Kisgyerekként magántanuló volt, majd később a Burbank High Schoolban folytatta tanulmányait.

A Stanfordon szeretett volna továbbtanulni, de az utolsó középiskolai éve előtt a nyári szünetben elment néhány meghallgatásra, és megkapta Bridget szerepét a The Sisterhood of the Traveling Pants (Négyen egy gatyában) című filmben.

A film folytatása 2008-ban készült el. Blake 2006-ban szerepelt a Simon Says és az Accepted című filmekben, 2007-ben pedig az Elvis és Annabelle-ben.

2009-ben a New York, I Love You-ban, és a The Private Life of Pippa Lee-ben láthattuk kisebb szerepekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.