Beyoncé-t utánozta - nagyot szólt...

Képek - Justin Timberlake paródiája Emmy-esélyes!

Justin Timberlake is Emmy-esélyes - A Beyonce-paródiának nagyobb sikere lett, mint ahogy az énekes hitte volna...

2009.07.20 17:20rtlbulvar.hu

Riporter: Nem tartasz attól, hogy ha visszamész a “kórházba”, ugratni fognak majd a többiek?

Chandra Wilson: Ez benne van a pakliban, biztosan sok vicces piszkálódás lesz, de jól van ez így!

Ezúttal is jelölték a magyar származású Mariska Hargitay-t, a Mentalista sztárját, Simon Baker-t, a 24 főhősét, Kiefer Sutherland-et, és a kissé még álmos Kevin Bacon-t, aki hirtelen el is felejtette, hány testvére van.

– Természetesen hívtam a családtagjaimat. Négy bátyám van, azaz négy nővérem és egy bátyám. Mindannyian bejelentkeztek, így egyszerre beszélhettünk, nagyszerű volt így összejönni. A gyermekeim szerintem még mindig alszanak – mondta Kevin Bacon.

A nagy esélyesek ezúttal is az elmúlt évek győztesei: dráma kategóriában a Reklámőrültek, vígjáték kategóriában pedig a zseniális Tina Fey sorozata, a Stúdió, amely 22 jelölést kapott.

– Tina Fey a bálkirálynő, nem is kérdéses. Ez egy brilliáns műsor. Ő nagyon tehetséges és egyben egy imádnivaló személyiség. Ahányszor megjelenik egy gálán, mindig elbűvölő, és úgy tűnik, a nézők egyre jobban szeretik
– árulta el Lynn Elber.

Tina Fey

Természetesen jelölték Tina partnerét, Alec Baldwin-t, sőt a neki "Boldog születésnapot!" éneklő Jennifer Aniston-t is legjobb mellékszereplőként.

Még Justin Timberlake-et is nominálták, emlékezetes Beyonce-paródiájával.

Az Emmy legnagyobb vesztese a Vészhelyzet, az idén búcsúzó sorozatot gyakorlatilag semmiben sem jelölték.

Külön megemlékeznek majd az idén elhunyt Michael Jackson-ról is, aki a televíziótörténelemben is meghatározó egyéniség volt.

A 61. Emmy gálát szeptember 20-án tartják Los Angelesben.

Bedőlt Madonna exférjének Justin Timberlake!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.