Fürdőző, meztelen topmodellt csodálhatunk!

Nedves és pucér képek készültek Marisa Miller-ről!

Marisa Miller fotói a Room23 című könyvből valók, és az augusztusi GQ magazinban jelent meg belőlük ízelítő. Nem sok kommentárt kell ezekhez fűzni, legfeljebb amiatt panaszkodunk, hogy túl sötétek a fotók intim részletei.

Izzasztó épekben a meztelen és fürdőző Marisa Miller! képgaléria

2009.09.25 14:30mellesleg

Festőien szép képek készültek a szőke topmodellről Marisa Millerről.

A 31 éves modellt fürdőzés közben kapták lencsevégre a fotósok,amint saját magát nézegeti a tükörben.

Marisa különben Kaliforniában született, és 16 éves korában San Franciscoban fedezte fel két olasz modellügynök.

Miután az anyukájával is beszéltek, azonnal elindultak Olaszországba, szerződést kötött egy ügynökséggel és rövid időn belül a Perfect 10 című magazin kiadásaiban találta magát.

Nemsokára egy híres fotós, Mario Testino is felfigyelt rá. Marisa karrierje ekkor indult be: először a Vogue-ban és a Sports llustrated-ben szerepelt, majd a Victoria's Secretnek kezdett dolgozni.

Ezután már számos nagy divatlapnak fotózták és reklámokban is szerepelt pl.: Pepsi. Feltűnt videóklippekben, a How I met your mother sorozatban, és modellekkel kapcsolatos dokumentumfilmekben is.

Fotó: Room 23

2007-ben bekerült a legnagyobb VS modellek közé, és a karácsonyi divatbemutató keretében méginkább berobbant a köztudatba. Első férje Jim Miller, szörfös volt, akivel 2002-ben váltak el.

Ezután ismerkedett meg Griffin Guess producerrel, akivel 2006-ban összeházasodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.