Csodás lábak és popsi- meg is mutatta!

Elképesztően dögös- Marisa Miller icipici fekete ruciban pózolt!

Marisa Miller mellett a videójátékoknak nem sok esélyük volt labdába rúgni a 2008-as Video Game Awardson. A vasárnap este rendezett ünnepségen a fantasztikus testű modell fekete, kilométer hosszú lábait kihangsúlyozó miniruhában jelent meg.

Nem lehetett figyelni a szavaira csak a dögös testére! képgaléria

2008.12.16 15:00mellesleg
Marisa szokás szerint fantasztikusan nézett ki - Fotó: justjared.com

Ez azonban csak a belépője volt. A „Gears of War 2” nevű játékot már egy, a mostanság ismét divatos tornadressz szabású öltözékben mutatta be. Vajon odafigyelt valaki a játékra emellett a körítés mellett?

Marisa az a hölgyemény, aki idén a legszebb nők körében a legelső helyet tudhatja magáénak a világon! Immár legyőzve Lindsay Lohant még büszkébb lehet magára! A színésznőnek most már nemcsak a lopások, vagy azok vádjai miatt főhet a feje, immár a szépségében is elkezdhet kételkedni.
 
A színésznő tavaly még a legszebb volt a Maxim szavazásán, ma már csak a 9., a világ legszebb hölgyének a magazin Marisa Miller szupermodellt választotta. Lindsay Lohan nem tudta megvédeni címét, már ami a Maxim magazin szépségkirálynő-szavazását illeti. 

A lap tavalyi voksolásán a botrányoktól sem mentes színésznő végzett az élen, az idén - talán a drog- és alkoholproblémák, valamint a lopási ügyek miatt - visszacsúszott a 9. helyre. A "bukás" elsősorban Marisa Miller szupermodellnek köszönhető, aki ebben az esztendőben kiérdemelte a legszebb nő címet. 

A Victoria's Secret-modell ráadásul úgy végzett az élen, hogy eddig még a 100-ban sem került be soha. 

A Top 10-ben a színésznők vannak elsöprő többségben, hiszen Scarlett Johansson, Jessica Biel, Eva Longoria, Sarah Michelle Gellar és Eva Mendes is felkerült a tízes listára

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.