A szexis modell végre mindent ledobott!

Marisa Miller végre teljesen meztelenül!

Már több pikáns fotósorozat készült a szexis modellről, ám ez az első olyan, amin teljesen meztelenül pózol! A világ legfelkapottabb szupermodelljei közt számon tartott szépség egy szál semmiben élvezi a tenger hullámainak játékát a parton.

Először láthatók! A szépség pucér képei! képgaléria

2008.11.10 11:45ma.hu

A párjukat ritkító felvételeken Marisa kivételes adottságaiban gyönyörködhetünk. A szexi és kihívó motoros képeiről is elhíresült lány úgy perspektívába helyezte a világ számra a motorokat! 

A modellről már sok erotikus kép készült, hisz Marisa a fogalomnak számító cég erőt ám ugyanakkor könnyedséget sugárzó V-Rod Muscle modelljének a reklámarca volt. 

Hihetetlen, hogy egy ilyen ikonnak számító amerikai márkát képviselhetek.” – lelkendezett régebben Marisa.
 
Gyerekkoromban sokat néztem aput és a nagybátyám, ahogy a Harleyjukkal motoroztak. Fantasztikus, hogy karrierem ezen pontján visszakanyarodhattam életemnek ehhez a szakaszához, és egy olyan céggel dolgozhatok, mely iránt határtalan tiszteletet érzek.” 

Akkor bikavadító bőrszerkóban fotózták, de ez alkalommal mindent ledobott magáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.