A habokból kiemelkedő modell csodás fotói!

Forró képek- Marisa Miller mellbimbói virítanak a bikinis képeken!

Az ausztrál származású fotográfus, a Victoria's Secret ünnepelt fotósa, Russell James stílusosan bikiniben kapta lencsevégre az amerikai bombázó tökéletes idomait.

Marisa Miller az elképesztő bikinis bombázó! képgaléria

2009.04.08 11:00mellesleg
A tökéletes popsi!

A zseniális fotós képein Marisából minden testközelből látszik...gyönyörű arc, popsi, és Marisa keblei egészen közelről. A szépséges modell idén Sport Illustrated magazin fürdőruhás különszámának címlaplánya a volt, a 29 éves modell az elmúlt hat évben megszakítás nélkül minden évben szerepelt az újságban, de még soha nem szerezte meg a címlapot. 

Marisa Miller-t elmesélése szerint nagyon meglepte, hogy ő került a címlapra, ugyanis ő sem tudott róla, az utolsó pillanatig.
 
- "Mindenki azt gondolja, hogy ez úgy néz ki, hogy fotózás előtt megkeresnek és felkérnek, hogy legyek címlaplány. Hát ez nem így van. Minden modell úgy kezd el fotózni, hogy akár címlapra is kerülhet, de nagy valószínűséggel a belső oldalakon fog szerepelni a képeivel. Velem 3 napig fotóztak különböző helyeken és még után készítettük el a testfestős képeket. Mielőt az újság megjelent volna, behívott az menedzserem az irodájába, ahol pezsgővel vártam és ott mutatták meg, hogy az én képemet tették címlapra." 

Marisa ezzel Hedi Klum, Rebecca Romijn, Elle MacPerson és más szupermodellek sorába lépett, akik szintén szerepeltek a neves újság címlapján. 

A modell ráadásul elérte a megtisztelő 3. helyet a világ legszexibb és legkívánatosabb hölgyei közötti versenyben. Marisa különben 1978. augusztus 6-án született Santa Cruzban, Kaliforniában. 16 éves korában látta meg két olasz ügynök egy kávézóban, és munkát ajánlották neki. 

Átgondolták édesanyjával, Kristával - aki szerint bármikor visszamehet tanulni, de nem mindig lesz lehetősége modellkedni - és pár hónapra rá már egy gépen ültek Olaszországba tartva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.