A mellekre ráfért volna egy kis melegség!

Képek: Paris kipakolta fagyos mellbimbóit!

Hónapok óta nem titok, hogy Paris Hilton ismét szingli - A csinos szállodaörökösnő a minap nagyon vágyhatott egy kis melegségre, ennek szemmel látható jelei is voltak.

Paris Hilton kirakta fagyos mellbimbóit! képgaléria

2009.02.02 10:45ma.hu

Paris Hilton újra a jóképű pasik céltáblája, hiszen a dúsgazdag szőkeség novemberben szakított kedvesével, a Good Charlotte zenekar frontemberével, Benji Madden-nel.

Komolynak tűnt a kilenc hónapot megért kapcsolat - a páros már családot is tervezgetett!, - mégis szakítással végződött. Persze, valószínű, kevesen hitték el Paris-nek, hogy ezúttal végleg megállapodik...

Hogy melyikük volt inkább hibás a kapcsolat szétesésében, az kérdées, ám a bulikirálynő már a szakítás előtt flörtbe keveredett egykori párjával, Stavros Niarchos-szal egy bárban.

Egy biztos, Paris most újra szabad préda. Mindent meg is tesz azért, hogy felhívja magára a figyelmet. A minap a didergős időjárás ellenére igen laza felsőben jelent meg az utcán Londonban.

Nyárias öltözékében rögtön feltűnt, hogy nem visel melltartót - már csak azért is, mert a hidegben rögtön égnek meredtek a mellbimbói.

Talán nem kéne ennyire a hódításra koncentrálnia - Paris előéletét elnézve nem kétséges, hogy hamarosan felbukkan az oldalán egy gavallér. Remélhetőleg kabátot is hoz magával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.