Nem sokat bíz a fantáziára a kínai sztár!

Buja képek: A mindenit! Bai Ling megmutatta óriás mellbimbóit!

Sosem a visszafogottságáról volt híres a különös szépségű kínai sztár - Bai Ling büszke formás cicijére, és ha kell, gondolkodás nélkül közszemlére teszi.

Buja képek: Bai Ling megmutatta óriás mellbimbóit! képgaléria

2009.03.31 10:05ma.hu

Bai Ling nem az a fajta, aki takargatja idomait - úgy van vele, ami szép, azt meg kell mutatni.

Nem zavartatja magát, ha a strandon, fürdés közben lóg ki mindene, örömmel pózol a fotósoknak. Kicsi, de formás idomaival megmozgatja a férfiak fantáziáját, különösen jellegzetes formájú mellbimbójával kelti fel a figyelmet.

A csinos kínai sztár még otthon, hazájában kezdte építeni karrierjét. A kilencvenes években aztán merészet álmodott: áttette székhelyét Hollywood-ba, hogy szerencsét próbáljon.

Első komolyabb filmszerepét a Hollóban játszotta el, 1994-ben.

Különleges szépsége miatt a vékonyka színésznőt négy évvel később már a világ legszebb ötven embere közé választotta a People magazin. Sikert aratott a Csillagok háborújában és az Anna és a királyban.

A buja sztár olykor még a forgatáson sem fogja vissza magát: a Crank 2 felvételén például egyébként sem sokat takaró pólóját emelgette - mondani sem kell, nem volt alatta semmi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.