Trafikban csent el dolgokat a színésznő

Már ő is?! Bai Ling-et lopáson kapták - Forró képek a sztárról!

Párszáz dolláros "rendzavarásért" kirótt büntetéssel úszta meg bolti lopási ügyét a kínai származású Bai Ling hollywoodi színésznő.

Forró képek Bai Ling-ről - Ezt látni kell... képgaléria

2008.03.06 16:00MTI

Párszáz dolláros "rendzavarásért" kirótt büntetéssel úszta meg bolti lopási ügyét a kínai származású Bai Ling hollywoodi színésznő.

A Hollóból vagy az Anna és a királyból ismerős 37 éves filmcsillag február 13-án a Los Angeles-i nemzetközi repülőtér egyik boltjából emelt el két Star magazint és egy csomag ceruzaelemet, összesen 16 dollár értékben.

A szarkát a bolt alkalmazottja vette észre, és azonnal hívta a rendőröket, akik őrizetbe vették a dívát.

"Ami történt, ártatlan hiba volt részemről, és remélem kiderül az igazság, mivel sohasem volt szándékomban fizetés nélkül bármit is elvenni" - védekezett blogján Bai Ling.

Korábban azt is elárulta egy hírességekkel foglalkozó portálnak, hogy az egész azért történhetett meg, mert nagyon feldúlta, hogy barátja éppen Bálint-nap előtt szakított vele. A színésznőt, aki nem emelt kifogást a rendzavarás vádja ellen, szerdán 200 dolláros pénzbírság, és a bíróság költségeinek megfizetésére utasította a bíróság - közölte Los Angelesi ügyészség szóvivője.

Bai Ling Kínában kezdte karrierjét, majd a kilencvenes években költözött Hollywoodba. Első komolyabb szerepét A hollóban játszotta. Az utóbbi időben a Lost (Eltűntek) című tévésorozatban tűnt fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.