A sztár már nem fogja megtudni, ki tette...

Heath Ledger-t meglopták halála előtt!

A baj nem jár egyedül - tartja a mondás, amely most különösen időszerű a Ledger családban. A família nem nyugodhat: most rablás miatt járnak a rendőrségre.

Heath Ledger élete képekben képgaléria

2008.03.05 10:00netbulvar.hu

A baj nem jár egyedül - tartja a mondás, amely most különösen időszerű a Ledger családban. Már önmagában az óriási tragédia, hogy a tehetséges színészt pár hete holtan találták.

A legfrissebb értesülések szerint azonban újabb nehézségekkel kell megbirkóznia a famíliának. Egy ausztrál portál arról tudósított, hogy három nappal a halála előtt ellopták a színész rendkívül értékes, 1975-ös Volkswagenjét. Állítólag Heath apja pár napja tett feljelentést a rendőrségen, ismeretlen tettes ellen.

A zöld színű csodajárgány értéke jelen pillanatban – figyelembe véve a színész halála körül kialakult hírverést is – megközelíti a 70 ezer dollárt.

Érthető tehát, ha Kim Ledger, a sztár apja minél hamarabb viszont szeretné látni az autót. Ráadásul egy emlékkel több maradna, ami Heath-re emlékezteti.

Mindeközben a rendőrség továbbra is keresi azt a két orvost, akik közvetve felelőssé tehetők a tragédiáért, amiért rendkívül erős fájdalomcsillapítókat írtak fel Ledgernek, amik végül a halálát okozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.