Hoppá! Hát megint?

Képek: Az a fránya mellbimbó - Bai Lingé valahogy mindig kilóg!

Mitagadás, Bai Ling aztán nem szégyenlős - A csinos kínai sztárról mostanság egyre több fotósorozat jelenik meg, amelyeken fedetlen keblekkel látható. Nem úgy tűnik, mintha ez ellenére lenne.

Hoppá! - Bai Ling mellbimbója megint kilógott képgaléria

2008.05.13 10:33ma.hu

A talpraesett kínai színésznő egyáltalán nem zavartatja magát, ha fürdés közben esetleg elcsúszik a melltartója, teljes erőbedobással hancúrozik tovább...

S bár Bai Ling nem éppen hatalmas melleiről híres, a sztár a kicsi, ám formás idomaival kelti fel gyakorta az érdeklődést: különösen jellegzetes formájú mellbimbójával, amely felett előszeretettel húzogatja a csinos fürdőruhát.

Az pedig, hogy napozáskor már nem is bíbelődik melltartóval, már-már magától érhetődő...

Bai Ling még rá is tesz egy lapáttal, hiszen a legvadabb dolgoktól se riad vissza. Úgy tűnik, nem zavarja az sem, ha tetőtől-talpig homokos lesz meztelen teste! Miért az az érzésünk, hogy nem teljesen véletlenül csúszik le róla az a fránya melltartó...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.