A kínai csoda megint villantott!

Izgató képek: Bai Ling felrántotta a pólóját!

Bai Ling szívesen odateszi magát - A kétségtelenül szemrevaló kínai színésznő annyira élvezi a népszerűséget, hogy egy-egy villantást sosem sajnál férfirajongóitól....

Az a fránya póló...- Bai Ling újra cicit villantott! képgaléria

2008.05.05 16:28ma.hu

Bár nem áll a kifejezetten magamutogató hollywood-i színésznők toplistáján, ha éppen rájön az ötperc, alaposan kitesz magáért - Bai Ling, úgy tűnik, inkább a spontán cicivillantást kedveli. Most például a Crank 2 forgatásán emelgette a pólóját előszeretettel.

Persze, láthattunk már a színésznőről profi, buja pucér képsorozatot is - vérforraló fotói a Photographie magazin hasábjain bejárták a világot...- ám sajnos, nem pózol túl gyakran.

A csinos kínai színésznő hazájában kezdte karrierje építgetését, és csak a kilencvenes években költözött Hollywood-ba, hogy szerencsét próbáljon. 1994-ben, A Hollóban játszotta első komolyabb filmszerepét.

1998-ban a People magazin már a világ ötven legszebb embere közé választotta. Szerepelt az Anna és a királyban, a 2005-ös Csillagok háborújában. Népszerűsége töretlen, manapság a Lost című sorozatban láthatjuk.

A bájos Bai Ling-nek is vannak azonban rossz pillanatai: ki tudja, talán a kleptomániás Winona Ryder-től kapott-e ihletet, tény mindenesetre, hogy nemrég majdnem letartóztatták bolti lopás miatt.

A színésznő egy reptéri üzletben akart zsebrevágni néhány apróságot - magazinokat és ceruzaelemet. A vétséget a kínai szépség megúszta párszáz dolláros büntetéssel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.