Ismét cicit villantott a kínai sztár

Ciki fotók! Bai Ling mellbimbója kilógott fürdés közben

Talán nem ezek a csinos kínai színésznő legcsábosabb képei, de olykor a legspontánabb fotók aratják a legnagyobb sikert...Bai Ling mostanában valahogy figyelmetlen, különösen, ha a melleiről van szó.

Bai Ling elővigyázatlan volt: kivillant a mellbimbója! képgaléria

2008.05.11 10:20ma.hu

Mostanság lassan már nem múlik el hét, hogy a szemrevaló kínai sztár melleit ne láthassuk premierplánban - Bai Ling nemcsak vadító, profi fotósorozataival izgatja a férfinépet, hanem olykor-olykor a legváratlanabb helyeken rántja fel a pólóját...

Legutóbb a Crank 2 című film forgatásán bizonyította be, hogy nem szégyenlős - nem lacafacázott a mély dekoltázzsal, egyszerűen felhúzta lezser lila felsőjét, hogy mindenki megtekinthesse, amire kíváncsi...

Most azonban Bai Ling a strandon valószínűleg nem sejtette, hogy egy lesifotós megörökíti ügyetlenkedését. Nem tudni, hogy a túl hideg víz vagy egyéb miatt igyekett mielőbb kievickélni a tengerből a színésznő, de testőre készségesen sietett a segítségére.

Rajongói nagy örömére vacogás közben Bai Ling nem vette észre, hogy melltartójának felső része kissé félrecsúszott...Aranyos ez a piros bikini, de a férfiszemeknek bizonyosan sokkal jobban tetszik, ami alatta van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.