Ínycsiklandó fotókon a meztelen modellek!

Pucér melleik is összeértek - egymást kényeztette a két dögös Sophie

Két Sophie, ha összefog - Egyikük szőke, másikuk fekete, de kebleik méretében megegyeznek! A két dögös modell együtt pózolt a Nuts magazinnak, nem takargatva a méretes idomokat.

Sophie Reade és Sophie Howard pucéran kényeztették egymást képgaléria

2010.04.21 19:30ma.hu

A gyönyörű idomokkal megáldott, igéző szemű Sophie Howard rendszeres szereplője a népszerű Nuts magazinnak.

Nemrég egy igen jól sikerült fotósorozattal csigázta fel az urakat: pucéran játszott melleivel egy jégkockával.

A 27 éves brit szépség több szakmát is kitanult - köztük a marketingest -, de jelenleg tökéletes testéből igyekszik megélni, nem is rosszul...

Sophie nemcsak egyedül pózol szívesen, hasonlóan dúskeblű barátnőit is beveszi a mókába - ezúttal a gyönyörű szőke, vele azonos keresztnevű Sophie Reade-del vetkőzött neki.

Mitagadás, az eredmény szívdöglesztő lett. A két bombázó szemmel láthatóan jól elszórakozott a fotózáson, és szerencsére tökéletes idomaikat is maradéktalanul megmutatták...

Sophie Reade húszéves és szintén angol szépség, Chesire-ből. Alig volt tizennyolc éves, amikor az első fotósorozatot elkészítették róla.

Azóta azért néhány pikáns trükköt is kitanult a szőkeség. Lássuk, hogyan boldogultak a másik Sophie-val...

Formás mellek színesben, feketében és fehérben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.