Lucy Lawless durván nekivetkőzött

Nézze meg: Az egykori Xena pucér mellű szőke bombázó lett!

Újabb képsorok jelentek meg a korábban talpraesett akcióhősnőt megszemélyesítő Lucy Lawless új alakításáról - Az egykori Xena szőkén és meztelenül lesi a férfiakat a Spartacus-sorozatban...

Nagyon dögös - Lucy Lawless szőkén és nedves cicikkel! képgaléria

2010.03.03 11:15ma.hu

A Spartacus: Blood and Sand című sorozatnak eddig 13 részét tekinthette meg a nagyérdemű, de tekintettel az érdeklődésre, a producerek újabb évadot is rendeltek.

Lucy Lawless Xena-ként

Akciósorozatról van szó, így a korábban Xenát alakító Lucy Lawless-nek nem volt nehéz dolga - a Spartacus-ban szőke loknikkal tűnik fel, és mindent belead a szexjelenetbe...

Színészi játéka sikeres, és nem szégyelli a testét sem - van is mit megmutatnia, amelyet most, az újonan megjelent képkockákból is megtapasztalhatunk.

Talán kevesen tudják Lucy Lawless-ről, hogy nem véletlenül ilyen talpraesett. Gyermekként még operaéneklést is tanult, majd a középiskolában színészkedett, később pedig az auckland-i egyetemen a némettel, olasszal és francia nyelvvel ismerkedett.

Akkori párjával beutazta Németországot, Svájcot, majd pedig Ausztráliába mentek szerencsét próbálni. Itt Lucy aranybányában dolgozott, mintákat bányászott és még teherautót is vezetett...

A színésznő később, már feleségként kezdett új életet Új-Zélandon, és itt kezdett ismét foglalkozni a színészettel is.

Több reklámfilmekben kapott szerepet, de később, már kanadai letelepedésük után, a Herkules és az amazonok című sorozattal vált igazán ismertté.

Leszbi csókok a Spartacus-ban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.