Újabb izgató brit cici villant ki

Vadító fotók: Nem rejti el pucér melleit a dögös szőke Sophie!

Topless videóhoz állt modellt a gyönyörű angol modell, melynek fotóit is leközölte az ismert Nuts magazin - Sophie Reade csak húsz éves, de a vetkőzésben párját ritkító profizmusa.

Sophie Reade megmutatta gyönyörű pucér kebleit! képgaléria

2010.06.03 11:00ma.hu

A Nuts magazin mostanság egymás után vonultatja fel a legdögösebb brit kebelkirálynőket - nem számít új üdvöskének a szöszke Sophie Reade sem, aki egy valóságshow-val lett ismert.

A húszéves, figyelemreméltó keblekkel megáldott modell Chesire-ből származik, két éve dolgozik a modell szakmában.

Meztelenül már megmutatta magát az angol Playboy-ban, és rendszeres szereplője a motorshow-knak is. Különös módon szülei egy ideig egyáltalán nem szereztek tudomást Sophie tevékenységéről...

Pedig egy háztartásban éltek - a szőke szépség egyszercsak kijelentette, nem akar egyetemre menni, noha semmi gond sincs az intelligenciájával.

Ekkor már tudta, hogy a modellkedésből szeretne megélni, ami egyáltalán nem bizonyult rossz döntésnek.

Sophie ezúttal a méltán népszerű Nuts magazin videójához állt - illetve ült - modellt pucér mellekkel, és a felvételről néhány pikáns kép is kiszivárgott...

Csodás cici, extra fotókkal!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.