Seren Gibson nem takart el semmit...

Őrjítő: Vizes cicis fotókon pózolt barátnőivel a forróvérű brit modell!

Az esős idő ellenére is nyakunkon a nyár, ezt szerette volna szimboliználni a dögös barna wales-i modell is, Seren Gibson, aki barátnőivel mindenféle szégyenérzet állt a kamerák elé.

Seren Gibson és barátnői előkapták pucér melleiket! képgaléria

2010.05.25 19:30ma.hu

A 22 éves modell Wales-ben látta meg a napvilágot, ifjú kora ellenére számos férfimagazinban, valamint a Daily Star brit lapban is megmutatta már bájait.

Seren Gibson médiaszakon tanult Londonban. Három évvel ezelőtt a modellkedés mellett a My Crazy Media Life című brit valóságshow-sorozat szereplője is lett.

A Channel Four-on futó széria azt mutatta be, hogyan él vidéken a családjával és barátaival.

2007 végén kérte fel fotósorozatra a népszerű Daily Star, a Maxim és a Zoo magazin, valamint az ugyancsak keresett Front magazin, melyben eddig öt alkalommal volt címlaplány.

A figyelemreméltó idomokkal megáldott Seren Gibson ezúttal is a Front magazin számára dobta le ruháit, a férfiak legnagyobb örömére azonban hasonlóképpen csinos barátnői is csatlakoztak a barna szépséghez.

Elképesztően formás cicik a csodás testen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.