Pucéran az ágyban Kendra Wilkinson

Képek 18 éven felülieknek: A szöszke playmate szexvideója cenzúrázatlanul!

Ez bizony kellemetlen - A híre már megelőzte a pikáns videót, a napokban pedig kiszivárgott néhány fotó is Kendra Wilkinson otthoni "akciójáról". A volt playmate pechjére most a videó is a világhálón landolt.

18 éven felülieknek: Jelenetek Kendra Wilkinson szexvideójából! képgaléria

2010.05.21 19:30ma.hu

A jelek szerint hiába igyekezett elérni Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson, hogy ne kerüljön nyilvánosságra évekkel ezelőtt készült házi szexvideója.

A szőke szépség tizennyolc évesen, korábbi pasijával látható az igen pikáns felvételen, amely az egész szeretkezésüket végig láttatja.

A közelmúltban már híre ment, hogy létezik a videó, Kendra pedig jogi úton próbált akadályt állítani az elé, hogy a világhálón bárki megnézhesse. Úgy tűnik, sikertelenül.

Néhány pikáns fotó már előkerült a múlt héten, a vivid.com jóvoltából, most pedig a teljes felvétel képanyaga megtekinthető...

A Playboy-mogul Hefner korábbi cicája pironkodhat rajongói és jelenlegi férje, Hank Baskett előtt, akihez pár hónapja ment feleségül.

A 24 éves szőke modellnek és párjának egy közös kisfia is született.

Ez lenne minden férfi álma?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.