Kendra Wilkinson 18 évesen huncutkodott

Képek: Ciki - Íme Hefner korábbi cicája a szexvideón!

A napokban felröppent a hír, miszerint a korábbi híres Playboy-modell - aki ma már férjes asszony és édesanya - pár éve szerepelt egy szexvideón. Kendra Wilkinson bánatára a felvételek most elő is kerültek.

Pikáns képek Kendra Wilkinson szexvideójából! képgaléria

2010.05.14 19:30ma.hu

Tizennyolc évesen látható teljesen pucéran, egyszál fehér csizmában, guggolóterpeszben Kendra Wilkinson egy videófelvételen, mellyel a közelmúltban az egykori Playboy-modell "jóakarója" hozakodott elő.

A Playboy-mogul Hugh Hefner korábbi cicája a közelmúltban jogi úton igyekezett elintézni, hogy az anyagot ne hozhassák nyilvánosságra.

Néhány pikáns fotó azonban mégis előkerült a felvételről, melyeket a vivid.com jóvoltából jelent meg.

Ezeken tisztán látszik, hogy valóban Kendra művel félreérthetetlen dolgot a férfi főszereplővel. Kendra Wilkinson akkortájt bizonyára nem számolt a következményekkel.

Ma a szőkeség Hank Baskett futballsztár felesége, az igent a Playboy-villa kertjében mondta ki a csinos modell.

A 24 éves szépségnek a télen született meg első gyermeke, egy kisfiú, aki az édesapja nevét viseli.

Csodálja a Playboy-cica Britney retusálatlan képeit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.