Gyönyörű ruhában állt oltár elé a nyuszilány!

Exkluzív képek! Férjhez ment Hugh Hefner cicája: Kendra Wilkinson!

Szombaton férjhez ment a nem is olyan régen még Hugh Hefner privát háremét ékesítő nyuszilány, Kendra Wilkinson. A 24 éves platina szőkeség és vőlegénye, Hank Baskett a Playboy birtokon mondták ki a boldogító igent.

Romantikus esküvői képek- a nyuszilány elkelt! képgaléria

2009.06.29 12:20mellesleg
Kendra és férje együtt a nászút felé!

A levendula szín ruhában pompázó koszorúslányok közt Kendra nyuszilány barátnői, és egyben korábbi lakótársai, Holly Madison és Bridget Marquardt is ott versengtek a ceremónia végén eldobott menyasszonyi csokorért.

A nagy eseményről természetesen Hugh Hefner se hiányozhatott.

- „Boldogabb már nem is lehetnék.” – ecsetelte, milyen érzés volt barátnőjét az oltár előtt látni egy másik férfi oldalán.

Kendra és amerikai futballista férje a People magazin információi szerint az esküvő után azonnal nászútra indultak, ahonnan hazatérve máris kezdhetik a babaszoba berendezését, hiszen decemberre várják gyermekük érkezését.

A kismama élete az esküvő nélkül is nagyon izgalmas volt, partik, csillogó fotósorozatok, saját televíziós műsor…és még sorolhatnánk.

Ám Kendra Wilkinsont nem ez viseli meg a legjobban, hanem a limuzinok. A Playboy villa lányai realitysorozat sztárja ugyanis az utóbbi három hétben minden nagy kocsiban felkavarodott a gyomra.

Egészen pontosan: minden limuzint, amely az eseményekre vitte őt, „megtisztelt”. „Úristen, mennyire utálhatnak most engem” összegezte a kismama, aki végre férjhez ment gyermeke apjához!

Vajon Kendra tényleg nem szexelt Hefnerrel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.