Kendra Wilkinson nem bírt a vágyaival!

Erotikus képek- Kevés volt a szex, ezért szökött ki a Playboy-villából a Playmate!

Kendra Wilkinson a szőke Playmate hiányolta a szexet, ezért egyszer-kétszer ellógott Hugh Hefner birodalmából. A szex hiánya ugyanis nincs rá jó hatással, és mint fiatal nő, igenis vágyik a testi kapcsolatra!

Pikáns és szexi képekben Kendra, a szőke bombázó! képgaléria

2009.01.16 21:00ma.hu
Micsoda cicik!

Kendra azzal magyarázza szökését, hogy Heffel ugyan nem feküdt le, viszont hűségesnek kellett lennie hozzá, ezt azonban hosszú távon már képtelen volt elviselni, ugyanis egészséges fiatal lévén gyöngédségre vágyik, így titokban oldotta meg a vágyainak kielégítését!

A szexi lány most jegyben jár a labdarúgó Hank Bassett-tal, akibe szerelmes, és vele töltötte el az erotikus órákat, amiket Hefftől nem kapott meg. 

Kendra egy interjúban nemrég azt mondta, hogy a Playboy mogul szigorúan ellenőrizte őket, minden egyes lépésükről be kellett számolniuk. A személyzet folyamatosan lejegyezte a lányok kilépését a villából és az időpontot, amikor visszatérnek, ő pedig minden reggel átnézte a jelentéseket. 

Bár a sorozat forgatásának, így a szöszik villabeli életének is vége, valahogy nincs sok kétségünk afelől, hogy akad még Hefner számára néhány, újabb sorozatra való cicababa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.