Bridget, a kebelcsoda szabad, mint a madár!

Pucér fotók- Szabadon pasizhat a Playboy mogul cicababája!

Ha akarja, akár a messze földön híres Playboy birtokra is beviheti udvarlóit a bájos nyuszilány, Bridget Marquardt. Hugh Hefner egy cseppet se féltékeny a szőkeségre, sőt, még biztatja is, hogy szedjen már végre össze valami új pasit.

Szexi képek- forr a levegő Bridget körül! képgaléria

2009.01.16 16:15mellesleg
Fotó: Playboy

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Holly Madison és Kendra Wilkinson után Bridget is elköltözött a Playboy kúriából, mely hét évig volt az otthona. Ám, ha akar, bármikor visszamehet. 

- „Nagyon izgul értem, és boldog miattam. Hef azt mondja, hogy ha vissza akarok menni és a pasim is vinni akarom, nem probléma.” – csicseregte a riportereknek.
 
- „Örökké szeretni fogom őt, ez nem kérdés.” – teszi még hozzá. 

Bridget azt sem rejti véka alá, hogy megrázta az elköltözés.
 
- „Az utolsó szálig kipakoltam a cuccaimat a szobámból. Álltam ott, és teljesen üres volt. Közben az járt a fejemben, „Ezt nem tudom elhinni.”” – ecseteli utolsó perceit a kúriában a hamarosan saját 

„Bridget legszexisebb tengerpartjai” című útikalauz műsorral jelentkező szőkeség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.