A szex imádójának el kell adnia családi otthonát!

Hoppá! Hugh Hefner anyagi válságban, eladja a Playboy-villát!

A Playboy-birodalom súlyos anyagi gondokkal küzd, ugyanis a világhírű lap példányszámai rohamosan zuhannak, ezért el akarja adni családi otthonát Hugh Hefner.

Íme Hugh Hefner legújabb barátnője, vajon kitart mellette? képgaléria

2009.03.16 11:30ma.hu

A Playboy-magazinnal és klubhálózattal világhírűvé vált szexbirodalom alapítója csaknem 28 millió dollárért kínálja kaliforniai házát - közölte a Los Angeles Times című lap. 

A kétszintes, 700 négyzetméteres rezidenciát 1928-ban építették, és Hefner 1998-ban vette meg. Van benne öt hálószoba, hét fürdőszoba, egy könyvtár és több közös helyiség a személyzetnek. Az amerikai ingatlanpiac és jelzálogüzlet összeomlásával kialakult recessziónak ő sem tud ellenállni, pénzügyi tanácsadói szerint sürgősen csökkentenie kell kiadásait. 

A ház több falát kézzel festett ábrák díszítik, és az épületben van egy faragott falépcső. A birtokhoz tartozik egy tekintélyes méretű úszómedence is. Egy amerikai lap tavaly ősszel azt közölte, hogy Hefner birodalma súlyos anyagi gondokkal küzd, mert a Playboy példányszámai rohamosan zuhannak világszerte, és a Playboy Enterprises nevű vállalkozás részvényeinek ára is esik.
 
A cég elnöke és vezérigazgatója hosszú éveken át Hefner lánya volt, Christie Ann Hefner azonban idén január 30-án távozott posztjáról. 

A médiaguru kénytelen megszabadulni több nyuszilánytól is, akik a pazar palota eddig meghatározó kellékei voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.