Ezt a szépséget engedte el a Playboy atyja?

Dögös fotók - Holly Madison: Túl öreg voltam Hefnernek!

Holly Madison, a Playboy atyja, Hugh Hefner korábbi kedvese megszólalt - A szakítás valódi okáról most beszélt először a szőke szépség.

Képekben a dögös nyuszilány, Holly Madison! képgaléria

2008.11.05 11:12rtlbulvar.hu

Hugh Hefner előző barátnője, Holly Madison egyszerűen nem érti, hogy miért idegesítette fel magát az aggastyán a szakításukon.

- Hiszen nyilvánvaló volt, hogy boldogtalan vagyok- mondta Holly. A nyuszilány hét éven keresztül élt a Playboy cézárral, de befejezte a romantikázást, mikor egyértelművé vált, hogy nekik sosem lesz közös jövőjük.

A dögös Holly új pasi után néz

Mindenki meglepődött az eseményen. Ugyan Madison régóta boldogtalan, a szakítás váratlan volt.

- Sok jele volt. Egy ideje például lehangolt voltam. Már nem csak úgy együtt akarok lenni valakivel, hanem jövőképre van szükségem. Hef és én nem házasodhattunk össze, nem lehettek gyerekeink. Mókás volt az együtt töltött hét év, de Hefnek túl öreg lettem. Én pedig egy olyan férfira vágyom, akivel lehet családot alapítani.

Madison nem költözött még ki Hef házából, de a vendégszobában alszik.

- Hef elég kedves ahhoz, hogy ne rúgjon ki, míg elkészül a házam. Amúgy még mindig neki dolgozom, és ezek után is legjobb barátok maradtunk. Minden nap találkozunk és beszélgetünk - árulta el Holly.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.