Az ex-Spice Girl örömmel vetkőzik!

Szexi fotók - Mel B a Playboy-ban is megmutatja kebleit!

Tökéletesen elégedett a testével, ezért boldogan mondott igent a nyuszis magazin felkérésére Melanie Brown.

Van mit megmutatnia: Mel B dögös fehérneműben! képgaléria

2008.09.02 14:30rtlbulvar.hu

Geri Halliwell nyomdokaiba lép egykori csapattársa, Melanie Brown. Az egzotikus szépséget már kétszer is megkérték a Playboy szerkesztői, hogy dobja le magáról a textilt a magazinban, ám eddig süket fülekre talált az óhaj.

Hogy mi változott Mel B lelkében azóta, azt nem tudni, mindenesetre a harmadik felkérésre már igent mondott.

Melanie-nak igazán nincs miért szégyenkeznie

- Tavaly is és pár hónapja is felkértek, hogy álljak modellt meztelenül, de nem volt kedvem hozzá. Most azonban nem mondtam nemet. Imádok meztelenül flangálni a házamban, úgyhogy nem különösebben megterhelő a feladat - nyilatkozta az egykori Spice Girls tag.

A kétgyermekes anyuka tökéletesen elégedett a testével és a domborulataival.

- Imádom, hogy ilyen érzéki az alakom, és sosem fogynék csontsoványra. Egészségesen étkezem, de egyáltalán nem diétázom. Figyelek a testemre, ez a nagy titok - árulta el a sztár, majd hozzátette:

- Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy a genetikának semmi köze a külsőmhöz.

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő a külsejével hívja fel magára a figyelmet. Ő volt az Ultimo fehérneműcég arca és teste is.

- Nagyon örültem a felkérésnek. Egy csodás melltartó vagy alsónemű teszi igazán szexivé a hölgyeket, és abban is segít, hogy élvezzék a saját nőiességüket - véli Melanie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.