Szülni fog a bögyös Kendra Wilkinson

Buja fotók - Babát vár a Playboy-mogul 23 éves nyuszija!

Hamarosan gyermeket szül Hugh Hefner egyik legígéretesebb nyuszija, Kendra Wilkinson - A dúskeblű szőkeséget a tervek szerint 83 éves exe, a Playboy atyja kísérte volna oltár elé.

Kendra Wilkinson, a szexis playmate képekben! képgaléria

2009.06.11 11:42ma.hu

Kendra Wilkinson anya lesz - A csinos nyuszilány nem egykori párja, Hugh Hefner gyermekét várja, hanem a vőlegényéét, a labdarúgó Hank Baskett-ét - adta hírül az E! Online portál.

Az örömhírt maga Kendra közölte, aki tavaly ősszel váltott gyűrűt a kedvesével.

Kendra és exkedvese, Hugh Hefner

Wilkinson és egykori párja, Hugh Hefner között olyannyira megmaradt a jó kapcsolat, hogy a szőkeség még eljegyzését is a Playboy-villában ünnepelhette.

Az is szerepelt a tervben, hogy Hefner vezetné az oltár elé Kendrát.

Végül azonban úgy tűnik, a nyuszilány bátyja kapja a megtisztelő feladatot. Kendra és Hugh egyébként igen különös kapcsolatban voltak.

A szőke lány nemrég árulta el, hogy nem feküdt le Hefnerrel, de hűségesnek kellett lennie hozzá.

Ezért aztán olykor elszökött a Playboy-villából, és kalandot keresett...

Hosszútávon azonban sehogyan sem volt képes elviselni a helyzetet, így a kapcsolat hamar szétesett - a jelek szerint nem haraggal.

Tudjon meg többet: kitálalt Kendra Wilkinson a Playboy-villában töltött időről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.