Nem lépi át azt a bizonyos határt!

Hiába a sok millió! Jennifer Aniston nem vetkőzik a Playboynak!

Jennifer Aniston egyszerűen lepattintotta a Playboyt! A National Enquirer információi szerint a Playboy magazin alapítója, Hugh Hefner több millió dollárt ajánlott fel a színésznőnek egy meztelen fotósorozatért.

Azok a bizonyos kedvcsináló meztelen képek Jenről! képgaléria

2009.01.30 19:35ma.hu
Ennél jobban nem vetkőzik!

Aniston azonban elutasította a tekintélyes összeget, mivel nem áll szándékában ismételten levetkőzni. 

Hefner
azután döntött úgy, hogy szívesen látná Brad Pitt exét lapja hasábjain, miután Aniston egy szál nyakkendőben pózolt a GQ magazinban. 

A Starulse.com értesülései szerint Hugh Hefner azután környékezte meg a színésznőt néhány teljes akt reményében, hogy nemrégiben pikáns fotók jelentek meg róla a GQ magazinban, melyeken jobbára csak egy nyakkendőt visel. 

Jennifer Aniston azonban visszautasította a visszautasíthatatlant: a Playboy címlapot és minimum 4 millió dollárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.