Nem nagy barátok, mert a sztár irigy Jolie-ra...

Képek - Mi történt?! - Jennifer Aniston Angelina gyerekeit kapná ölbe!

Talán hamarosan az is kiderül, hogy a valóságban Angie és Jen puszipajtások? - Erre kevés az esély, de az biztos, Aniston szívesen foglalkozna Jolie csemetéivel...

Jennifer Aniston és John Mayer: folyton a kamerák kereszttüzében képgaléria

2008.12.18 11:15rtlbulvar.hu
Boldogok: Angelina és Brad hat gyermeket nevel

Legújabb interjújában Jennifer Aniston véget vet a spekulációknak, és nyíltan beszél arról, milyen a viszonya Angelina Jolie-val, aki elszerette tőle férjét, Brad Pitt-et.

Szavaiból kiderült, hogy tényleg nincsenek valami nagy barátságban Angie-vel, és irigyli vetélytársnőjét, aki hat gyereket nevel, miközben neki egy sincs.

- Ha valaki valamilyen díjat kap közülünk, akkor természetesen hívjuk egymást, és gratulálunk - meséli Jennifer.

Jen egyelőre csak pasival büszkélkedhet

- De ez minden, smúzolni nem szoktunk, és az sem igaz, hogy időnként együtt töltjük a hétvégét. Barátok vagyunk, de csak jó messziről. Az viszont fantasztikus lenne, ha a térdemen lovagoltathatnám Zaharát vagy Angie valamelyik másik gyerekét. De erre vajmi kevés a kilátás...

Angelina Jolie-t legközelebb az Elcserélt életek című filmben láthatjuk. Egy édesanyát alakít, akinek eltűnik a kisfia.

A korrupt rendőrség arra akarja kényszeríteni, hogy egy másik kisfiút ismerjen el sajátjának, mert akkor gyorsan lezárhatják az ügyet.

A nő harcba száll a rendszer ellen, küzdelmét egy pap is támogatja, akit John Malkovich alakít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.