Mi az igazság a meztelen Jen-ről?

Képek: Jennifer Aniston levetkőzött és bevallotta, hogy terhes?

Maga is elismerte a szép színésznő, hogy kisbabát vár - állítja az egyik külföldi bulvárlap. Aniston sajtósa ugyanakkor még mindig cáfol. Érdekes az is, hogy közben a sztár meztelen fotókon mutatta meg magát egy magazinban...

Pikáns: Jennifer Aniston félpucéran és pasikkal pózolt! képgaléria

2008.12.12 10:12ma.hu

Jennifer Aniston bevallotta, hogy gyermeket vár - állítja a National Enquirer című lap. A hírt a Star is lehozta.

A sajtóban pedig megjelentek azok a képek, melyeken a színésznő egy csinos, rózsaszín ruhában látható - s ebben bizony valóban domborodik a pocakja, hacsak nem szabták el nagyon a holmit...

Jennifer a National Enquirer címlapján: bevallotta, hogy terhes?

Jennifer szóvivője ugyanakkor cáfolja, hogy érkezne a baba. Egy biztos, a sztár és kedvese, a zenész John Mayer boldogsága második egymásra találásuk óta töretlennek látszik, és Anistonról már többször felröppent a hír, hogy terhes.

Korábban is készültek róla olyan lesifotók, melyeken akár kis pocakot is lehet gyanítani... Jennifer ráadásul gyanúsan sokszor takargatta a hasát táskájával.

Az is meglepő, hogy közben Aniston feszít majd szinte teljesen mezítelenül a GQ magazin címlapján, a lap jövő hónapban jelenik meg.

Az igen pikáns fotókon a színésznő két, úgyszintén félpucér pasival pózolt, méghozzá erotikus beállításokban...

Természetesen lehet, hogy a photoshop mindent megoldott, ezeken a képeken ugyanis Jennifer egyáltalán nem látszik terhesnek. Sőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.