John Mayer nem bírta tartani a száját!

Kikotyogták Aniston legféltettebb titkát- méghozzá a pasija!

John Mayer, Jennifer Aniston párja nem bírja tartani a száját: a zenésznek hálásak lehetnek a pletykalapok, ugyanis időről időre ellátja őket témákkal. Most épp egy olyan titkot kotyogott ki, aminek Jen egyáltalán nem örül majd!

Jennifert szinte teljesen meztelenül fotózták! képgaléria

2008.12.17 19:00ma.hu
Kiderült, hogy Jennek remek hangja van!

John Mayer szabadszájúságáról tett ismét tanúbizonyságot...nem tudni miért meséli el fűnek-fának Jennifer titkait, de az biztos, hogy így legalább az újságok vele is foglalkoznak! 

A pár mostanában boldognak tűnik együtt, miután újra egymásra találtak és lehet, hogy Mayer egyszerűen csak nem bír magával örömében! 

De bármi is az oka a zenész bőbeszédűségének, most egészen biztosan nem az öröm könnyeit csalja majd kedvese szemébe! Legutóbbi nyilatkozatával ugyanis elárulta a színésznő legféltettebb titkát.
 
- "Tudjátok, hogy ez a lány tud énekelni? Akkor fakad dalra, amikor azt hiszi, senki sem figyel rá" - mondta. 

Ezek szerint van rá esély, hogy Jennifer popszakma felé kezd el kacsintgatni? És esetleg kiadja első CD-jét? Ezt még talán korai lenne kijelenteni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.