Nem tűnik boldognak a Playboy mogulja...

A sok csaj és hatalmas cicik is uncsik lettek Hugh Hefnernek!

Hugh Hefner most ünnepelte 83. születésnapját, és a bulin készült fotókon szemmel láthatóan fáradtnak, szomorúnak és öregnek tűnik. Lám, lám a dögös cicababák, a nagy mellek és a tökéletes idomok is unalmasak tudnak lenni...

Micsoda csajok! Hefner régi barátnőivel! képgaléria

2009.04.08 11:30ma.hu
Unalmassá vált a dögös csajok társasága?

Az ünnepséghez később csatlakozott Hefner ex-barátnője Holly Madison is, akiről mostanában csak olyan cikkek jelennek meg, amelyek plasztikai műtétjeiről Holly Madisonon ugyanis az évek alatt annyi műtétet hajtottak végre, hogy egy róla készült korábbi fényképen alig lehet felismerni. 

Teljesen új orrot kapott, a mellei a kiinduló állapothoz képest hatalmasak lettek, így teljesen más emberré vált...ha összevetjük újabb és régebbi fotóit. 

Holly Madison eddig azért volt különleges, mert Hugh Hefner barátnője volt tavaly októberig, illetve, hogy amíg együtt volt a Playboy kitalálójával, addig Hefnernek nem volt másik barátnője rajta kívül.

Nem csattan ki a jókedvtől...sőt!

Mint arról korábban írtunk, Hef is anyagi válságba került az elmúlt időszakban, és kénytelen kaliforniai házát árulni. A kétszintes, 700 négyzetméteres rezidenciát 1928-ban építették, és Hefner 1998-ban vette meg. Van benne öt hálószoba, hét fürdőszoba, egy könyvtár és több közös helyiség a személyzetnek. 

Az amerikai ingatlanpiac és jelzálogüzlet összeomlásával kialakult recessziónak ő sem tud ellenállni, pénzügyi tanácsadói szerint sürgősen csökkentenie kell kiadásait. A ház több falát kézzel festett ábrák díszítik, és az épületben van egy faragott falépcső. A birtokhoz tartozik egy tekintélyes méretű úszómedence is. 

Egy amerikai lap tavaly ősszel azt közölte, hogy Hefner birodalma súlyos anyagi gondokkal küzd, mert a Playboy példányszámai rohamosan zuhannak világszerte, és a Playboy Enterprises nevű vállalkozás részvényeinek ára is esik.
 
A cég elnöke és vezérigazgatója hosszú éveken át Hefner lánya volt, Christie Ann Hefner azonban idén január 30-án távozott posztjáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.