Julie Atlas Muz botrányt okozott

Ezt látni kell: Pucér fenékkel jelent meg Cannes-ban a színésznő!

Nemcsak rikító piros színe és meglehetősen furcsa fazonja miatt vonzotta a tekinteteket a vörös szőnyegen az amerikai előadóművész ruhája - Julie Atlas Muz-on nem volt bugyi, és az egész feneke kilátszott!

Botrány: Julie Atlas Muz feneke átlátszott Cannes-ban! képgaléria

2010.05.20 19:30ma.hu

Meghökkentő performanszairól híres a New York-i előadóművésznő, aki azonban a jelek szerint nemcsak előadásain szeretett volna döbbenetet okozni.

Julie Mathieu Amalric-kal szemben sem fogta vissza magát

Kétségtelenül ő volt a legfeltűnőbb jelenség a Cannes-ban megrendezett filmfesztiválon.

Piros szirmoknak tűnő díszekkel kirakott, átlátszó ruhája már első pillantásra sem hagyható figyelem kívül, ám ha a színésző megfordul, még annyira sem.

Julie Atlas Muz ugyanis a teljes, meztelen fenekét láttatni engedte a kreációban! Így érkezett meg a vörös szőnyegre és vonult végig, a jelenlevők ámuló tekintetétől kísérve.

Melltartó sem volt rajta, de ez már igazán elhanyagolható tényező a pucér hátsójához képest.

Elölnézetből sejtelmesen takarta a ruha Julie Atlas Muz intim testrészét, de az sem maradt mindig a helyén.

Így az előadóművész meglehetősen izgalmas élményben részesítette a körülötte megjelenő kollégákat...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.