Remek volt a belátás a sztárcicire

Izgató fotók: Kínos! Rihanna mellbimbója átlátszott az álomruhán

Mindenki elámult a gyönyörű énekesnőn, amikor a minap új frizurával és tőle szokatlan, fodros selyemruhában jelent meg a Glamour magazin Év Nője díjátadóján - Egy kis baki ezért becsúszott a tökéletes külsőbe!

Ciki! - Rihanna mellbimbója átlátszott az álomruhán... képgaléria

2009.11.12 11:25ma.hu

Szemet gyönyörködtető volt Rihanna hét elején a Glamour Év Nője díjátadáson.

A 22 éves barbados-i szépség nemcsak bézs szőkére változtatta hajszínét és persze hajformáját is feltuningolta, de sokan meghökkentek elegáns külsején.

Földet söprő, pezsgőszínű fodros selyem ruhakölteményt viselt, Stephane Rolland kreációját, melyben igazi hercegnőként tündökölt.

Az azonban csak oldalnézetből derült ki, hogy Rihanna nem viselt melltartót, sőt, a mellbimbója át is sejlett az áttetsző, finom anyagon...

Természetesen azonnal akadt néhány lesifotós, aki a pikáns részletet is megörökítette.

Rihanna egyébként elemében volt, és díjat is bezsebelt a visszatérő sztár kategóriában.

Azért került a díjazottak listájára, mert miután februárban csúnyán megverte szintén zenész exbarátja, Chris Brown, az énekesnő nyilvánosan is szót emelt a családon és a párkapcsolaton belüli erőszak ellen.

Arra buzdította bántalmazott nőtársait, hogy kövessék a példáját.

A korábbi szupermodell, Iman, aki a díjat Rihannának átadta, a "néma fájdalom példája"-ként említette a fiatal sztárt, hozzátéve, hogy a lány őszintsége és bátorsága nagy hatással volt rá.

Elszúrták Rihanna számát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.