Nem tetszik az énekesnő új szerzeménye

Videóval - Nem aléltak el Rihanna szögesdrótos mellétől és dalától

Nem fedezhető fel benne Rihanna egyedisége - ez a vélemény hangzott el többek között a barbadosi énekesnő új daláról. A szépség agresszív oldalát is megmutatja...

Pillantson bele Rihanna klipforgatásába! képgaléria

2009.10.21 13:30ma.hu

Nem fedezhető fel benne Rihanna egyedisége - ez a vélemény hangzott el többek között a barbadosi énekesnő új daláról.

A szépség agresszív oldalát is megmutatja... Nem kapott túl jó kritikákat Rihanna új száma, a Russian Roulette - A szerzemény a minap Ryan Seacrest műsorában hangzott el.

Bár a barbados-i szépség sosem fél újítani, lehetséges, hogy ezúttal hibázott? Rihanna immár negyedik albumával rukkol elő, melyben szintén felfedezhető az új hangzás.

Az Umbrella vagy a Don't stop the music után a kritikusok szükségtelen agresszivitást érzékelnek az új dalban. A vélemények szerint éppen Rihanna valódi stílusjegyei hiányoznak belőle.

A csinos énekesnő rajongói nem így látják, ők egyedinek tartják mind a sztárt, mind pedig a szerzeményt.

Rihanna egyébként a közelmúltban nem zenéjével, hanem magánéletével került a figyelem középpontjába.

A lapok azt harsogták, hogy Justin Timberlake, akivel együtt dolgozott, rá vetett szemet, s emiatt van süllyedőben Jessica Biel-lel való kapcsolata.

Rihanna azonban tiszta vizet öntött a pohárba, állítólag maga beszélte meg Jessicával a történteket - melyekből állítása szerint semmi sem igaz.

Nézze meg: Rihanna félmeztelenül az olasz Vogue-ban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.