Chris Brown elkezdte a rámért közmunkát

Képek- Rihanna ex-pasijának jól áll a kukás ruha!

Furcsa képek láttak napvilágot, amiken Rihanna exe, Chris Brown kukás mellényben szedi a szemetet...A heves vérmérsékletű énekes ugyanis megkezdte a Rihanna elleni erőszakért rámért közmunkát.

Chris Brown kukás mellényben, rendőri felügyelet alatt! képgaléria

2009.09.17 16:32ma.hu

Brown februárban nem bírta visszafogni a kezét, és nagyon csúnyán elpáholta barátnőjét, majd önként feladta magát a rendőrségen.

Tettéért augusztus 25-én 5 év próbaidőre, egy éves agressziókezelési tréningre és hat hónap közmunkára ítélte a bíróság, továbbá öt évig nem mehet Rihanna közelébe, még a nyilvános rendezvényeken is tartania kell a tisztes távolságot…

A 20 éves heveskedő már meg is kezdte a közmunkát, melynek során szemetet szed az utak mellől, graffitiket mos le a falakról, valamint a rendfenntartás gépjárműveit mossa tisztára.

Chris a munka alatt egyszerű kukás mellényben állt neki dolgozni, és persze akadt olyan szemfüles paparazzo, aki le is csapott rá, és megörökítette közmunkásságát az utókornak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.