Chris Brown végleg elásta magát?

Rihanna exének bűnei nem maradnak következmények nélkül!

A fiatal hip-hop csillag, Chris Brown karrierje is töretlenül ívelt felfelé, többmilliós lemezeladások, díjak és fanatikus rajongók hada övezte útját a siker felé. Aztán február 8-án minden megváltozott.

Chris és Rihanna együtt- itt még imádták egymást! képgaléria

2009.08.07 13:45rtlbulvar.hu
Szép szerelemnek indult...

Sztárok, csillogás, pompa és a tökéletesség illúziója. Napjaink celebjei mindent megtesznek azért, hogy biztosítsák helyüket a magazinok címoldalán és a tévécsatornák képernyőjén.

Próbálnak makulátlanok lenni, de ez nem mindig sikerül. Sokszor a legnagyobb elővigyázatosság sem elég ahhoz, hogy megvédjék gondosan felépített karrierjüket a botrányoktól.

A 20 éves Chris Brown úgy tűnt, végleg elásta magát, miután egy kocsiban csúnyán összeverte barátnőjét, a barbadosi R'n'B dívát, Rihannát. A zenecsatornák azonnal levették műsorukról Brown klipjeit, a rádiók sem játszották addig megunhatatlan slágereit, és reklámszponzorai is szerződést bontottak vele.

Ráadásul a bíróság is meghozta a döntését, és 180 nap közmunkára valamint próbaidőre ítélte a bunyós énekest. Chris ezután úgy érezte, eljött a bocsánatkérés ideje.

- Sziasztok! Chris Brown vagyok. Az ügyvédem arra kért, hogy ne beszéljek a februári esetről, de most már nem bírtam, úgyhogy szeretnék bocsánatot kérni, és mindenért vállaom a felelősséget.

A Brown-ügy még mindig nem zárult le. A napokban elhalasztották a végleges bírói döntés kihirdetését, ugyanis egyelőre nem tisztázott, hogy szülőállamában, Virginiában milyen közmunka vár majd a bűnbánó hip-hop sztárra.

Chris-nek azonban nem kell magányosan várnia az augusztus 27-ére napolt tárgyalásra, ugyanis a pletykák szerint elagyabugyált kedvese, Rihanna megbocsátott neki, és visszatért Brownhoz.

A kliensem jól van, és keményen dolgozik. Rihanna nagyra értékelte azt a sok szeretetet és támogatást, amit a családjától, a barátaitól és a rajongóitól kapott az elmúlt hónapokban. Reméltük, hogy az ügy végre lezárul, de így továbbra is várjuk az augusztus 27-ei ügylezárást – mondta Donald Etra, Rihanna ügyvédje.

Természetesen nem Chris Brown az egyetlen a sztárvilágban, akinek meggyűlt a baja az öklével és a törvényekkel. A Batman-filmek sztárját, Chistian Bale-t egy nappal A Sötét Lovag bemutatója előtt vitték be a rendőrségre, mivel nővére és édesanyja feljelentették bántalmazásért.

Az ügy végül peren kívül lezárult, és Christian karrierjének sem ártott, hiszen a Batman-film hatalmas siker lett, és Christiant az eset után még könnyebb volt azonosítani a sötét lovaggal.

Batman is kettős személyiség. Néha inkább bűnöző, semmint hős. Ezért is izgalmas ezt a karaktert eljátszani. A családon belüli erőszak kapcsán azonban leginkább O.J. Simpson neve ugrik be mindenkinek.

Az egykori footballcsillagot és filmsztárt 1994-ben ártatlannak találták a felesége és annak szeretőjének meggyilkolásában. O.J. karrierje azonban derékba tört a nagy port kavart eset után.

Úgy tűnik, hogy néha egy banánhéj elég ahhoz, hogy egy sikeres ember megcsússzon rajta, és végleg búcsút intsen addigi karrierjének. Vannak azonban olyanok is, akik még egy csúnyább baklövés után is vissza tudnak kapaszkodni az élvonalba. Sőt, még hasznukra is válik.

Bár mindegyikük makulátlanul tökéletesnek tűnik, de botlásaikat látva kiderül, hogy ők is csak emberek. Csak az ő hibáikról másnap az egész világ tudni fog.

Chris Brown: Nem vagyok szörnyeteg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.