Alaposan belenyíratott a sztár....

Meghökkentő fotók: Miért?! Rihanna félig kopasz lett!

Már megszokhattuk, hogy a szemrevaló barbados-i énekesnő nem bírja túl sokáig egy frizurával - Mostani újítása azonban meglehetősen túlzás!

Döbbenet - Rihanna félkopaszra nyíratta magát! képgaléria

2009.07.17 12:55ma.hu

Annak idején sima, hosszú hajjal kezdte karrierjét Rihanna - A dögös, huszonegy éves énekesnő azonban gyorsan ráunt az "átlagos" tincsekre, és rövidre vágatta őket.

Ezzel a frizurával is szexis volt, remekül állt az arcához a Kleopátra-stílus. Csakhogy Rihanna haját ezután csak egyre kurtították...

Hol van már ez a frizura?

Mostanság már kifejezetten fiús, felnyírt fazonnal hódított, gondosan bevasalva.

Úgy tűnik azonban, ez még mindig kevés volt.

A legújabb fotóin az énekesnő úgy fest, mint aki éppen punker-nek készül. Elöl és a feje tetején megmaradt a haja, ám alul alaposan megnyírták. Rihanna félkopasz lett!

Egy biztos, a csinos sztárnak már nemcsak a ruhatára kirívó, hanem a frizurája is.

Persze lehetséges, hogy váratlan - és általában drasztikus -fazonváltásainak köze van a magánéleti változásokhoz.

Ám ilyen stílust maximum akkor vártunk volna tőle, amikor pár hónapja a véres verekedéssel végződő balhéjuk után végleg eldöntötte, hogy szakít a kedvesével, Chris Brown-nal...

Falja a pasikat Rihanna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.