A sztár szexis és egyszerre két pasival kavar?

Izgató képek- Rihanna mellbimbóját csak két kicsi csillag fedte...

Rihanna egy ismeretlen férfi karjaiban töltötte az USA egyik legfontosabb ünnepét, a Függetlenség Napját, de ami még izgalmasabb az Rihanna ruhája...a melleit és a mellbimbóit ugyanis a zakó alatt csak két apró csillag fedte!

Forró és szexis- Rihanna nem vett fel melltartót! képgaléria

2009.07.06 17:15ma.hu
A ruha őrületes volt!

A karibi szépség Las Vegas Tao nevű éjszakai klubjában bulizott este egy pasival, valamint mentorával Jay-Z-vel és Jamie Foxx-al.

Másnap viszont Rihanna egy másik hapsit ölelt a Palms kaszinó privát strandján!

Úgy látszik, a fiatal énekesnő kiélvezi a szingli életet Chris Brown-al történt botrányos szakítása után. Kíváncsiak vagyunk, kinél állapodik meg végül.

Chris Brown az elmúlt hetekben beismerte bűnösségét Rihanna megverésében az ügyében eljáró Los Angeles-i bíróság előtt. Az R&B énekest akkor 180 nap közmunkára és ötévnyi próbaidőre ítélte botrányos tettéért a testület - közölték Brown ügyvédei a tárgyalás után.

A szerencsés éjszakás pasi?

A 20 éves énekes korábban ártatlannak vallotta magát a februári, Grammy-díjátadó előtti verekedésben, ám végül elismerte tettét, és az előzetes meghallgatáson alkut kötött a bírósággal.

Brown ezzel megmenekült a letöltendő börtönbüntetéstől, amit akár ki is szabhatott volna rá a törvényszék. Az énekes a vád szerint február 8-án rátámadt barátnőjére, a szintén énekes Rihannára, miközben hazafelé tartottak egy, a Grammy-gálát megelőző partiról.

Az eset valósággal sokkolta a zenei világot: Brown azon kívül, hogy ököllel ájulásig verte Rihannát, fejét a gépkocsi ablaküvegéhez is odacsapkodta. A sebekkel és zúzódásokkal teli Rihanna arcáról készült fotó bejárta a világsajtót az eset után.

Chris Brown előbb tagadta bűnösségét, majd végül elismerte tettét, és sajnálatát fejezte ki a történtek miatt.

A bírósági egyezség értelmében az énekes 180 napnyi "munkaorientált" közmunkát vállalt Virginai állambeli otthonában, emellett pedig 5 évig próbaidőn marad.

A bíróság ráadásul távoltartást is elrendelt, amelynek értelmében nem mehet Rihanna közelébe.

Nézze meg Rihannát pucéran!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.