Néhány szalag takarta csak a sztár melleit!

Megmutatja- Szexi és provokatív videóban látható Rihanna!

Rihanna nagy visszatérésének tartják rajongói és a szakma is legújabb videó klipjét, melyben szinte mindent megmutat. A ruha, amit a videóban visel a gyönyörű énekesnő nem nevezhető épp konzervatívnak... A sztárnak szinte az egész melle kilátszik belőle!

Vadítóan szexi és túlfűtött képekben Rihanna legújabb videójában! képgaléria

2009.05.29 14:45ma.hu

Rihanna tehát visszatért a reflektorfénybe méghozzá nem is akárhogyan! Kanye West és Rihanna közösen készítették el a videót és nagy sikert várnak tőle…. 

A dal címe Paranoid, és talán elmondható, hogy ez Rihanna eddigi legszexisebb és legmerészebb klipje.

Fehérneműben vonaglik!

Kanye West a popszcéna legnagyobb sztárjainak egyike, ám legújabb, Paranoid című videóklipje kapcsán valószínűleg nem róla beszélnek majd az emberek, hanem Rihannáról, aki fantasztikus táncot lejt alsóneműben a filmben, elállítva a férfiak lélegzetét. 

A film elején az énekesnőt egy ágyban látjuk, majd elkezd forrósodni a hangulat. Kanye West persze nem kezdő a videók elkészítése terén, hiszen korábbi klipjeivel több díjat is besöpört már.

Mint arról már mi is írtunk, az énekesnő a tavasszal egészen másfajta videók kapcsán került a lapok címoldalára. Barátja, Chris Brown ugyanis bántalmazta, majd állítólag azzal fenyegette meg, hogy nyilvánosságra hozza kettejük amatőr szexvideóit.
 
Akkor az amerikai Star Magazine szellőztette meg a hírt, a lap névtelen forrása szerint az énekesnő, aki imádja a szerepjátékokat - a többi között a imád domina lenni - retteg attól, hogy Chris a világ elé tárja a felvételeket. 

- „Rihanna számára semmi sem lehetne rosszabb, mint az, hogy saját szexvideóit nézhesse az interneten" - fogalmazott a lapnak a névtelenséget kérő forrás.

Olvassa el miként tette túl magát Rihanna a brutális bántalmazáson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.