Chris Brown már kapott segítséget...

Képek - "Fékezhetetlen düh" - Bocsánatot kért Rihanna brutális exe!

A nyilvánosság előtt kért bocsánatot Chris Brown rhythm and blues énekes, amiért bántalmazta korábbi kedvesét, Rihannát.

Rihanna és Chris Brown - itt még teljes egyetértésben... képgaléria

2009.07.21 19:10MTI

Chris Brown saját honlapján tette közre a kétperces bocsánatkérő felvételt.

Mint fogalmazott, szégyelli magát "megbocsáthatatlan" viselkedéséért, és már többször elnézést kért Rihanna-tól.

Chris Brown a bíróságon - Fotó: justjared

Gyerekkorában maga is megtapasztalta, hogy mihez vezet a családon belüli erőszak, a "fékezhetetlen düh" - hallható a felvételen.

"Már kaptam segítséget, és folytatom is, hogy biztos lehessek abban: az, ami februárban történt, többé nem ismétlődik meg"
- mondta Brown.

A 20 éves énekest február 8-án vették őrizetbe, néhány órával azt követően, hogy rendőrségi nyomozás szerint egy Los Angeles-i parti után megfenyegette és megverte a nála egy évvel idősebb Rihannát.

Brown elismerte a vádakat, ügyében augusztus 5-én hirdetnek ítéletet.

Az énekes ügyvédje szerint vádalkut próbálnak kötni az ügyészséggel arról, hogy Brownt ötévi próbaidős büntetésre és féléves közmunkára ítélik.

Chris Brown lekapta Kanye West barátnőjét - a szeme előtt?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.