Brutálisan megverte, de megúszta, hogy bezárják!

Chris Brown bevallotta: ő ütött, mégsem kell börtönbe mennie!

Chris Brown úgy tűnik megbánta tettét és ezzel bizony megúszta a börtönt! A sztár bűnösnek vallotta magát és vádalkut kötött, így elkerülte a fegyházatt, mely Rihanna súlyos bántalmazásáért várt volna rá.

Szexis képek- Rihanna most nagyon jó formában van! képgaléria

2009.06.23 14:30ma.hu

Chris Brown még februárban verte meg Rihannát a kocsijukban, majd az a kép is napvilágra került, amin a szép énekesnő arca összevert állapotban látható.

A verésért hivatalosan négy év letöltendő börtönt is kaphatott volna az énekes, de a tárgyaláson tegnap bűnösnek vallotta magát és vádalkut kötött. Brown tehát megúszta a börtönt és nem 180 nap közmunkára ítélték.

Rihanna a tárgyalóteremben!

A közmunka mellett még 1 évig családon belüli erőszak ellenes tanfolyamra kell járnia, és 5 év próbaidő, amit ha megszeg 4 évre bevonulhat hűsölni a rács mögé.

Ezen kívül a bíróság úgy rendelkezett, hogy augusztus 5-ig nem mehet 45 méternél közelebb Rihannához. A sztárt a fiú nem keresheti se telefonon, se e-mailben. Rihanna is ott volt a bíróságon, de nem talákozak Chris-sel…

Fotó: Daily Mail

Korábban az a hír is felröppent, hogy Chris Brown és Rihanna kibékült, és újra együtt élnek. Ha ez igaz, a távoltartási végzés mit sem ér…

A pár egyik barátja szerint hivatalosan még nem költöztek össze, de Brown és híres kedvese már jó pár éjszakát együtt töltött.

Az ismerős hozzátette, Rihanna megkérte a barátait, fogadják el, hogy újra összejött a pasijával. Chris Brown sajtószóvivője nem kívánta kommentálni ezen információkat.Nem tudni, hogy a pár valóban újra összejött- e, vagy csak találgatásról van szó!

Nézze meg Rihannát teljesen pucéran!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.