5 évig nem közelítheti meg Rihannát

Közmunkára ítélték Chris Brownt

Egy Los Angeles-i bíróság 180 nap közmunkára és 5 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Chris Brownt, mert februárban megverte Rihannát.

Szép pár volt Rihanna és Chris! képgaléria

2009.08.26 19:40rtlbulvar.hu

A verekedő sztár 5 évig nem közelítheti meg Rihannát, és még fizethet is. A 20 éves rhythm and blues-sztár júniusban már bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt.

Brown egy nappal a Grammy-díjkiosztó előtt verte el akkori barátnőjét, emiatt egyikük sem lépett fel a gálán. Az ítéletet kiszabó bíró azt mondta: Chris Brown-nak fizikai munkát kell végeznie és tanácsadásra is járnia kell, hogy úrrá tudjon lenni erőszakos viselkedésén.

Emellett a következő öt évben nem szabad megközelítenie Rihannát, valamint 2500 dollárt (466 ezer forint) is fizettetnek vele. Az énekes Virginia államban végez közmunkát: egyebek mellett szemetet szed majd, autókat mos és közterületeket takarít.

Az ítélethirdetést Brown nem kommentálta, csak annyit mondott, hogy tudomásul vette a rá kiszabott büntetést.

November 19-én kell újra bíróság elé állnia, hogy beszámoljon, mennyit teljesített büntetéséből.

Brutálisan megverte Rihannát Chris!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.