Mazochista és romantikus kiruccanásra készül?

Érthetetlen! Rihanna hétvégét tervezget Chris Brown-nal!

Döbbenet, hogy még mindig képes minket meglepni Rihanna! Az angol Star magazin szerint ugyanis Rihanna hétvégét tervezget Chris Brown-nal és azt mesélték, hogy soha, de soha nem szűnik meg egymás iránti szerelmük...

Rihanna pucér cicikkel a szeptemberi Vouge-ban! képgaléria

2009.09.09 15:20mellesleg

Furcsa, hogy így alakulnak a dolgok, hisz Chris egy közelmúltban hozott bírósági végzés szerint az elkövetkező öt évben nem mehet 100 méternél közelebb az énekesnőhöz. A párocska azonban úgy döntött, Acapulcoba repül, kikerülve az amerikai törvényeket.

Az angol Star magazinnak egy forrás úgy nyilatkozott, hogy a szerelmesek szeretnének némi időt kettesben tölteni és mindent átbeszélni, mielőtt újra felvállalják a kapcsolatukat, úgy, hogy azzal a karrierjüknek se ártsanak.

A rappert agresszív tette miatt öt év felfüggesztett börtönbüntetésre és hat hónapnyi közmunkára ítélték, továbbá köteles családon belüli erőszak elleni tanácsadásra is járni.

Az eset óta Rihanna és Chris még nem mutatkozott együtt a nyilvánosság előtt, de állítólag továbbra is tartják a kapcsolatot, és titokban találkozgatnak egymással.

- „Soha, de soha nem szűnik meg egymás iránti szerelmük.” - mondta a titkos forrás.

Rihanna különben az olasz Vogue magazin címlapján domborít most méghozzá félmeztelenül!

A szeptemberi szám címlapján Rihanna a meztelenül domborít, a fotókat Steven Klein készítette, a cyberpunkos-robotnős végeredmény pedig eléggé emlékeztet a mostanra kicsit inkább nőimitátorra hajazó, egykor azonban extravagáns énekesnő-modell, Grace Jones csúcskorszakára.

Rihanna a fekete-fehér fotókon Valentino által tervezett ruhákban pózol, amit az összes 70-es évekért rajongó megirigyelhetne, de minden valószínűség szerint nem a talpig felöltözött Rihannát ábrázoló darabok lesznek az olvasók kedvencei.

Az egyik felvételen ugyanis az énekesnő félmeztelenül látható, bár egyik mellbimbóját egy többé-kevésbé átlátszó kristály pókhálóval, a másikat pedig tengericsillaggal takarták el.

Rihanna mostanában sokat pózol kevés ruhában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.