Állítólag a pofont is ő provokálta ki!

Elfojtott vágyak? Rihanna pszichés gondokkal küzd!

Egy amerikai magazin szerint Rihanna komoly pszichés gondokkal küzd. Így fogalmaznak: Rihanna idegbeteg Állítólag a pofonokat is ő provokálta ki, amit Chirs Brown-tól, exkedvesétől kapott.

Szinte kopasz lett! Rihanna teljesen átváltozott! képgaléria

2009.08.13 14:15ma.hu
A legkisebb dolgokon is felkapja a vizet

Rihanna állítólag olyan pszichés gondokkal küzd, ami miatt már orvosi segítséget is kért.

Ebből kifolyólag pedig sokan azt gyanítják, hogy az énekesnő provokálta ki - már, ha egyáltalán ilyet ki lehet provokálni - a Grammy díjátadó előtti nagy verést is akkori szerelmétől, mert nem tudott uralkodni indulatain. - írja a Kiskegyed.

Ezt támasztja alá Rihanna egyik barátjának a nyilatkozata is, aki talán túl nyíltan is nyilatkozott a sajtónak az énekesnő problémáiról:

- "Hirtelen természetű lány, sőt, olykor dühkitörései vannak. Ráadásul most az is frusztrálja, hogy nem beszélhet Chrisszel, akkor, amikor ő akar" - árulta el a ismerős.

Állítólag már szakembert is felkeresett Rihanna,hogy segítsen neki megbirkózni a benne szunnyadó dühvel.

A heves sztár ugyanis a legkisebb dolgokon is azonnal felkapja a vizet.

Most sokan elgondolkodnak, hogy bár a sztár fiatal kora ellenére már szinte mindent elért, és nagyon sikeres, mégis miért lehet az hogy Rihannáról sokaknak nem a slágerek, hanem az énekesnő botrányai jutnak eszébe...

A RiRi becenevű sztár különben 1988-ban született Barbadoson, különleges, egzotikus szépségét guyanai édesanyjának köszönheti. A rendezett családi körülmények között felnövő Robyn Rihanna Fenty elsősorban szépségével tűnt ki az iskolában, és persze azzal, hogy 15 évesen iskolai zenekart alapított barátnőivel.

A bájos lány iskolai szépségversenyt is nyert 17 évesen, és a díjátadón elénekelte egyik kedvencének, Mariah Carey-nek a Hero című slágerét.

A produkció annyira jól sikerült, hogy Rihanna hirtelen helyi sztár lett. 2005-ben rögtön meg is jelent a még meglehetősen kislányos Rihanna bemutatkozó lemeze, a Music of the Sun.

Jay-Z bízott pártfogoltjában, de arról aligha álmodott, hogy a mindössze 17 éves énekesnő egy saját maga által írt dallal rögtön az amerikai kislemez-eladási lista második helyén kezdi karrierjét.

A nem mindennapi belépőt nem minden napi folytatás követte! A még hatalmas gyűrűs hajkoronát viselő sztár egy évvel később jelentkezett a Girl Like Me című albumával, első kislemezes dalával, a SOS-szel máris a slágerlisták első helyén találta magát.

Sőt, Rihanna a Hajrá csajok: Mindent bele című vígjátékban élete első filmszerepén is túl volt. 2007 nyarán jelent meg harmadik lemeze a Good Girl Gone Bad, amely egyértelművé tette, hogy a popzenei generációváltás legfontosabb alakja a barbadosi szépség lesz.

Az album legismertebb száma, az Umbrella 10 hétig vezette az angol slágerlistákat, de további másik 3 dala is eljutott a kislemez-listák élére.

A lány új albumához stílust váltott, elhagyta a szende, kislányos külsőt, és merész, sokat mutató fellépő-ruháinak, erotikusan túlfűtött klipjeinek köszönhetően ő lett az első számú szexikon. Két éve a legnagyobb popsztárok táborába tartozik.

Rihannát csúnyán megverte barátja: Chris Brown!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.