Új videóján dolgozik a gyönyörű énekesnő

Vérforraló képek! Rihanna új klipjében vadabb, mint valaha!

Új videóján dolgozik az elmúlt évek egyik legszexibb popsztárja, Rihanna. A fekete énekesnő természetesen nem egyedül látható majd a klipben, hanem ott lesz mellette Beyoncé pasija, a multimilliomos, szupersztár rapper Jay-Z is.

Rihanna új klipjében szinte ijesztően vad! képgaléria

2009.08.11 12:30mellesleg
Furcsa ruhákban lesz látható Rihanna

Az, hogy miről is fog szólni az új videó, még nem egészen egyértelmű, ám a képek alapján az egészen biztos, hogy egy jó kis, dögös, jelmezes rövidfilmmel lesz dolgunk, amiben Rihanna még a szokásosnál is vadabb énjét villantja meg.

A szám egyébként Jay-Z szeptemberre esedékes új albumán szerepel majd, a címe Run This Town, élő premierje pedig az amerikai NBC csatornán lesz látható a szeptember 14-ei The Jay Leno Show-ban.

A brutális klip mellé nagyon illik Rihanna legújabb őrülete: vad hajviselete! Rihanna ugynais bekeményített külsején…

Az énekesnő valószínűleg mindenkit biztosítani szeretne arról, hogy nem érdemes egy ujjal se hozzáérni, ezt pedig úgy próbálja kifejezni, hogy egyre inkább férfiasabbá válik, így felnyíratta a haját, szinte kopaszra!

Fehérneműben vonaglott Rihanna, nézze meg!!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.