Áttetszőben mutogatta mellét a sztár

Izzasztó fotók: Cici-piercingje is kilátszott Rihannának!

Merész felsőben mutatkozott a csinos barbadosi énekesnő - Rihanna sosem egyszerű öltözködéséről volt híres, most is telibetalált. A pasik szeme valószínűleg kocsányon függött.

Izgató! - Rihannának még a cici-piercingje is átlátszott... képgaléria

2009.09.18 10:15ma.hu

Hol meghökkentő frizurájával és tetoválásaival, hol extrém ruháival hívja fel magára a figyelmet Rihanna - azon túl persze, hogy igen nagy sikert ért el zenei téren a szemrevaló fiatal sztár.

Rihanna itt is kipakolta...

Nem újdonság, hogy mellbimbóiban piercing-et visel - mégpedig azóta, hogy korábban választott magának egy pólót, melyben a csillogó testékszer kissé kilátszott...

Rihanna most megduplázta az élményt: forrónaciban és olyan fekete felsőben jelent meg az utcán, amelyen keresztül szinte átvilágítottak a mellbimbójában levő piercingek.

Természetesen a keblei formáját sem volt nehéz kivenni, különösen melltartó nélkül.

A csinos énekesnőt teljesen meztelenül eddig csak egy alkalommal láthattuk - a fotó eredetisége azóta is kérdéses -, amikor az internetre került fel róla egy, hotelszobában készült pikáns felvétel...

Rihanna egyébként csak diszkréten mutatja meg a testét - de, mitagadás, olykor elég izgalmas módját választja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.