Durva meglepi Jessica Biel-nek...

Képek - Rihanna titokban Justin Timberlake-kel kavar?

Nem repkedhet a boldogságtól a szőke énekes kedvese, Jessica Biel - A hírek szerint ugyanis Justin Timberlake a világ egyik legformásabb popójának tulajdonosát vette célba!

Rihanna és Justin egy túlfűtött videoklipben! képgaléria

2009.10.01 12:30ma.hu

Az MTV Video Music Awards gálát követően habarodott egymásba Rihanna és Justin Timberlake - írta meg a Star magazin.

A New York-i rendezvény után a két fiatal énekes ugyanis Rihanna hotelszobájában időzött. Úgy tűnik, kettesben tartották meg az "after party-t". Túlfűtött hangulatban...

A Star címlapján Rihanna és Justin románca...

Egy, a Star magazinnak nyilatkozó forrás szerint a VMA gála óta beszélgettek, sőt, szüntelenül sms-eket írogattak egymásnak.

Amikor a stúdióban együtt dolgoztak az énekesnő új albumán, Timberlake a sztriptízelőkről sütött el egy poént.

Mire Rihanna továbbfűzve a szót, és egy sajátos erotikus tánccal lepte meg a meghökkent Justin-t!

Az énekes állítólag nem is titkolja ismerősei előtt a barbados-i szépség iránti vonzalmát!

Ám Rihanna is "extázisban" van, és szeret flörtölgetni a jóképű pályatárssal,  sőt, a Star forrása szerint szívesen randizna Timberlake-kel...

Sajnos, bár a két sztár titokban akarta tartani a dolgokat, a hírek már Justin három éve tartó, komolynak tartott kapcsolatába is begyűrűztek - pontosabban, Jessica Biel fülébe.

A színésznő napokon belül megtudta, hogy kedvesét a barátságnál több fűzi Rihannához. Egy biztos: kapcsolatuk Justin-nal kritikus pontot ért el...

Rihanna szerint hülyeség a távoltartás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.