Bocsánatot kért a hírbe hozott énekesnő

Rihanna: Nincs közöm Justin-hoz, Jessica!

Nem bírta már elviselni a barbados-i énekesnő, hogy őt teszik felelőssé Justin Timberlake és Jessica Biel kapcsolatának megromlásáért - Telefont ragadott.

Rihannának még a cici-piercingje is átlátszott... képgaléria

2009.10.12 19:30ma.hu

Hetek óta az a pletyka járja, hogy nem véletlenül tart ott az énekes és Jessica Biel kapcsolata, ahol.

Justin Timberlake állítólag a kelleténél jobban összemelegedett partnernőjével a közös munkában, aki nem más, mint Rihanna.

Justin és Jessica Biel

A fiatal énekesnőt azonban nagyon megviselte, hogy más kedvesének az elcsábítását varrják a nyakába. Ezért bátor megoldást választott. Felhívta Jessica Biel-t - adta hírül a National Enquirer.

Rihanna titokban szerezte meg a színésznő telefonszámát, és tárcsázott. Őszintén elmondta neki, hogy ő és Justin csupán barátok, és nem szeretne ennél többet az énekestől!

Rihanna egyik ismerőse megerősítette: a sztár valóban nem akarja, hogy mások párjának gonosz lenyúlójaként nézzenek rá az emberek.

Justin-nal való barátsága sokat jelent neki, de szükségesnek tartotta elmondani Jessicának, hogy ne vonjon le ebből téves következtetéseket.

A hírek szerint Jessica Biel-nek nagyon jólesett a telefonhívás, és sokáig beszélgetett Rihannával. Később állítólag még egy ebédet is elfogyasztottak együtt.

Rihanna hülyeségnek tartja a távoltartást!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.