Kivirágzott a barbados-i énekesnő

Gyönyörű képek: Mindenkinek elállt a lélegzete Rihanna láttán!

Tőle egyáltalán nem megszokott stílusban jelent meg a csinos énekesnő a Glamour magazin gáláján - Rihanna bámulatos ruhája és vadonatúj külseje láttán sokaknak leesett az álla!

Tündökölt Rihanna a Glamour magazin Év Nője díjátadó gáláján! képgaléria

2009.11.10 18:30ma.hu

Valósággal kivirágzott a 21 éves r'n'b sztár - Rihanna elbűvölte a jelenlevőket a Glamour magazin Év Nője díjátadó esten!

Az általában rafinált, szexis fekete ruhákban tündöklő barbados-i sztár egy gyönyörű törtfehér selyemruhában suhogott be a rendezvényre. Természetesen nemcsak döglesztő külsejével aratott.

Rihannát a visszatérő szupersztár kategóriában díjazták.

A korábbi topmodell Iman, aki az elismerést átnyújtotta, néhány szót szólt a fiatal énekesnő megpróbáltatásairól is.

Mint tudjuk, a barbados-i szépséget februárban nagy megrázkódtatás érte.

Kedvese, elmondása szerint élete nagy szerelme, Chris Brown úgy megverte egy szóváltásukat követően, hogy Rihanna nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett...

"A néma fájdalom példája"-ként említette a sztárt Iman, hozzátéve, hogy Rihanna őszintsége és bátorsága nagy hatással volt rá.

A gálát egyébként a New York-i Carnegie Hall-ban tartották, ahol a szép énekesnő Stephane Rolland ruhakölteményét viselte.

Rihanna mellbimbóit piercing ékesíti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.